Kunstvloed

10 september t/m 19 september, Terrein a/d Singelweg/Burchtweg in SAUWERD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In september zal kunstmanifestatie Kunstvloed het Reitdiepdal opnieuw te overspoelen met kunst. Kunstvloed vindt dit jaar plaats van vrijdag 10 september t/m zondag 19 september in Sauwerd en Wetsinge. Naast een compleet programma met muziek, theater, exposities en literatuur is er aan beeldende ku...

Lees meer

In september zal kunstmanifestatie Kunstvloed het Reitdiepdal opnieuw te overspoelen met kunst. Kunstvloed vindt dit jaar plaats van vrijdag 10 september t/m zondag 19 september in Sauwerd en Wetsinge.

Naast een compleet programma met muziek, theater, exposities en literatuur is er aan beeldende kunst in de buitenruimte een speciale plek toebedacht. Dit jaar worden de buitenkunstwerken gemaakt door Gjalt Blauw, Joyce Zwerver, Kiki Kruisdijk, Sjimmie Veenhuis en Merijn Vrij. Tijdens iedere editie van Kunstvloed wordt er één kunstwerk gekozen dat een vast plekje krijgt op het Sauwerder Ommetje, tot in totaal vijf kunstwerken deze wandelroute verbinden. In september 2019 is het eerste kunstwerk: Mij Dorst van Gert Sennema permanent in Groot Wetsinge geplaatst. Ook dit jaar krijgt één van de buitenkunstwerken een permanente plek.

Openlucht theatervoorstelling Onsta
De openlucht theatervoorstelling Onsta is een avondvullende komedie over een stukje geschiedenis met een vette knipoog. Het verhaal gaat over Brand en Iris, twee Sauwerder amateurarcheologen, die tijdens hun veldwerk letterlijk terug de tijd in geworpen worden naar het jaar 1389. Het jaar waarin de Groningers de familie Onsta de keus geven: of zij sluiten zich bij de Groningers aan, of de Onsta’s worden met borg en al door het grote Groningse leger verpletterd. De tekst is geschreven door Nico van der Wijk. Ben Smit tekende voor de regie en de muzikale composities en arrangementen zijn gemaakt door Gertjan Piek en Remko Wind. Theatermaker Vincent Alders ontwierp het decor en Helena Boomsma de kostuums. Lees verder>

En meer...
Naast de theatervoorstelling is er tijdens Kunstvloed veel meer te zien, doen en ervaren. Zo kun is er een kunstexpositie in huizen en ateliers, een verhalencafé heel veel theater, muziek en literatuur. En dit jaar is er voor het eerst een jongerenproject onder de titel vlogvloed. En er worden steeds meer nieuwe namen bevestigd. Een groeiend overzicht van het veelzijdige programma vind je op de website.

Lees minder

Links

Data en tijden

vrijdag 10 september 2021 t/m zondag 19 september 2021

zondag : 12:00-22:00
maandag : 12:00-22:00
dinsdag : 12:00-22:00
woensdag : 12:00-22:00
donderdag : 12:00-22:00
vrijdag : 12:00-22:00
zaterdag : 12:00-22:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.80 € 10.80

Toelichting: de buitenkunst, exposities en het jongerenproject Vlogvloed zijn gratis.

Voorverkoop: www.kunstvloed.nl/tickets.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Terrein a/d Singelweg/Burchtweg
Singelweg / Burchtweg 13
9771 BA SAUWERD

€ 10,80

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader