Kwartet Thailo van Ree

30 september, MFC De Boerhoorn in ROLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Thailo van Ree is een violist met een missie. Hij wil de wereld graag laten voelen dat alles een beetje mooier wordt met een viool erbij. Thailo begon op 5-jarige leeftijd met vioolspelen en werd op zijn 12e toegelaten tot de jong-talentopleiding van het Utrechts conservatorium. Hij studeerde klassi...

Lees meer

Thailo van Ree is een violist met een missie. Hij wil de wereld graag laten voelen dat alles een beetje mooier wordt met een viool erbij. Thailo begon op 5-jarige leeftijd met vioolspelen en werd op zijn 12e toegelaten tot de jong-talentopleiding van het Utrechts conservatorium. Hij studeerde klassiek viool en specialiseerde zich in kamermuziek. Na zijn studie verdiepte hij zich ook in wereldmuziek, pop, folk en jazz.

Geïnspireerd door Jascha Heifetz, Stéphane Grappelli, Jean-Luc Ponty en Aleksey Igudesman zoekt hij graag, met een knipoog, de grenzen op tussen verschillende muziekstijlen. Het kwartet bestaat uit musici die meerdere instrumenten spelen. Wie Thailo deze keer meeneemt is nog even een verrassing, maar het wordt een muziekavond die u niet snel zult vergeten! N eem vooral vrienden, kennissen en/of de buren mee. Vooraf reserveren is niet nodig, maar kan altijd.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 30 september 2022 : 20:30 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

Toelichting: leden CVR gratis toegang.

Waar is het?

MFC De Boerhoorn
Zuides 50
9451 KD ROLDE
0592 242 225
www.boerhoornrolde.nl

€ 10,00