La Galerie

12 februari 2022, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Theatercircus door Machine de Cirque. Een verbijsterende, ongewone voorstelling! Wit. Helemaal wit. Bij een smetteloze tentoonstelling wordt elk vleugje kleur direct opgeruimd. Iedereen verheugt zich op de terugkeer naar de absurd monochrome perfectie. Maar beetje bij beetje lijkt er iets mis te g...

Lees meer

Theatercircus door Machine de Cirque.

Een verbijsterende, ongewone voorstelling!

Wit. Helemaal wit. Bij een smetteloze tentoonstelling wordt elk vleugje kleur direct opgeruimd. Iedereen verheugt zich op de terugkeer naar de absurd monochrome perfectie. Maar beetje bij beetje lijkt er iets mis te gaan, lopen er dingen in de war. Langzaamaan steken bezoekers over naar een andere wereld: de set keert binnenstebuiten. De kleur keert terug, maar dit keer is het onuitwisbaar.

Geamuseerd, verontrust, energiek, zal het ze absorberen? Onder leiding van regisseur Olivier Lépine nemen zeven circusartiesten van wereldklasse en een multi-instrumentalist u mee naar de buitenste randen van kunst. Met adembenemende acrobatiek en verleidelijke livemuziek belooft Machine de Cirque een verbijsterende, ongewone voorstelling!

In 2013 werd Machine de Cirque opgericht op initiatief van circusartiest en civiel technicus Vincent Dubé. Hij bundelde zijn krachten met circusartiesten als Raphaël Dubé, Yohann Trépanier, Ugo Dario, Maxim Laurin en multi-instrumentalist Frédéric Lebrasseur. Machine de Cirque speelde wereldwijd shows, waaronder in Frankrijk, Japan, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Roemenië, de Verenigde Staten, Nederland, België en nog veel meer. Het gezelschap wordt geroemd om haar combinatie van livemuziek, theatrale kunst en vindingrijkheid.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 12 februari 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 29.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 29,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader