LA Jungle

23 maart 2022, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

La Jungle ontwikkelde zich de voorbije jaren als een zeer actieve en uitstekende liveband. Mathieu Flasse en Remy Venant slagen er met z’n tweeën in om in zowel thuisland België als in het buitenland met veel loops en een sterke opbouw een concertzaal om te toveren tot een heuse feesttent. Sinds de...

Lees meer

La Jungle ontwikkelde zich de voorbije jaren als een zeer actieve en uitstekende liveband. Mathieu Flasse en Remy Venant slagen er met z’n tweeën in om in zowel thuisland België als in het buitenland met veel loops en een sterke opbouw een concertzaal om te toveren tot een heuse feesttent. Sinds de uitbraak van de pandemie zaten de heren niet stil, en brachten ze onder andere een live-album uit, richtten ze samen met de Zwitserse groep Hyperculte een label op, en losten ze daarop een korte split ep met een nummer van elke band. Daarnaast werden nog een hele reeks remixes van hun nummers op de wereld los gelaten.

Het duo laat zich niet in een hokje duwen en halen inspiratie uit uiteenlopende genres als metal, doom en kraut. Het hypnotiserende en meeslepende resultaat doet denken aan Battles, Glass Animals en LCD Soundsystem.

Met het laatste album Fall off the Apex brengt La Jungle een album uit volgens bekend recept; oerdegelijke krautrock, doorspekt van noise en trance. Wij kijken uit naar hoe de heren deze nagelnieuwe songs live tot leven brengen!

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 23 maart 2022 : 22:00 - 0:00

Toelichting: verplaatst vanaf 9 dec 2021

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader