La Primavera - Concerto di Natale

10 december, Bonifatiuskerk in OLDEBERKOOP

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kerstmuziek door dit barokensemble; klassiek. La Primavera is een gerenommeerd barokensemble, bestaande uit de sopraan Anabela Marcos, Regina Albanez, theorbe en Maaike Boekholt, viola da gamba. La Primavera verwijst naar de muzikale lente, die laat in de renaissance begon en overgaat in de barokmu...

Lees meer

Kerstmuziek door dit barokensemble; klassiek.

La Primavera is een gerenommeerd barokensemble, bestaande uit de sopraan Anabela Marcos, Regina Albanez, theorbe en Maaike Boekholt, viola da gamba. La Primavera verwijst naar de muzikale lente, die laat in de renaissance begon en overgaat in de barokmuziek. Sinds haar oprichting 25 jaar geleden is het ensemble op talloze belangrijke podia en internationale festivals te horen. La Primavera was tweemaal prijswinnaar bij het Van Wassenaerconcours. Bij dit stemmige en afwisselende kerstconcert is vocale en instrumentale muziek te beluisteren van onder anderen grootmeesters als Claudio Monteverdi (1567-1643), Tarquinio Merula (1595-1665), Giovanni Vitali (1632-1692) en Biagio Marini (1594-1663). Het concert geeft daarmee een indrukwekkende doorsnede van de verfijning en de rijkdom van een van de grote glorieperiodes uit de Italiaanse muziekgeschiedenis.

Het ensemble speelt bij dit concert samen met de barokviolist Tomasz Aleksander Plusa, een bekend ensemblespeler bij onder meer Margaretha Consort, Concerto d’ Amsterdam, Il Giardino Musicale.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 20.00
Kinderen : € 10.00 (t/m 18 jaar)

Toelichting: voor scholieren zijn enkele gratis toegangskaarten beschikbaar.

Waar is het?

Bonifatiuskerk
Willinge Prinssstraat 2
8421 PE OLDEBERKOOP