LaElla + MØXXi + Bodybag

17 mei, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Eindelijk! Er kan weer worden gestart met een nieuwe serie afstudeershows van de opleiding artiest muziek van D'Drive. Dit jaar zijn de concerten weer heel uiteenlopend en zijn er diverse genres vertegenwoordigd. Bovendien; voor het eerst sinds twee jaar mag er weer publiek komen kijken! Kom je verb...

Lees meer

Eindelijk! Er kan weer worden gestart met een nieuwe serie afstudeershows van de opleiding artiest muziek van D'Drive. Dit jaar zijn de concerten weer heel uiteenlopend en zijn er diverse genres vertegenwoordigd. Bovendien; voor het eerst sinds twee jaar mag er weer publiek komen kijken! Kom je verbazen en jong talent supporten.

LaElla is zangeres Ella Kosmeijer. Met haar show; "A Night Out" laat ze je stress verdwijnen. Samen met dansers, visuals en een live-band neemt ze je mee met een repertoire van soulvolle ballads tot dansbare nummers. Let the Party begin…

MØXXi, van gitarist Max Krol trekt inspiratie uit verschillende genres en bands zoals Psychedelic Porn Crumpets, Daikaiju en Cake. Luister naar zieke drumskills, stevige bas, indringende zang en het huilende geluid van Max op de gitaar en je krijgt een avond die je niet snel vergeet.

Bodybag, geboren uit een jam en geïnspireerd door vrije funky en jazzy geluiden uit alle tijden. Geleid door bassist en bandleider Lucian Verheij beleef je een avontuurlijke en groovy set met uitstekende muzikanten.

Zaal: AA-Security Arena | Garderobe gratis

Lees minder

Links

Data en tijden

di 17 mei 2022 : 20:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 6.00 € 6.00

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111129262.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 6,00