Lakmaker's T Jazz

25 november t/m 27 november, Diverse locaties in TERSCHELLING

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

25, 26 en 27 november: Lakmaker’s T Jazz op Terschelling. Gratis te bezoeken muziekbeleving met optredens en gratis workshops. www tjazz.nl In het weekend van 25, 26 en 27 november vindt het gratis te bezoeken muziekfestival Lakmaker’s T Jazz plaats op Terschelling, in West en West aan Zee. Het f...

Lees meer

25, 26 en 27 november: Lakmaker’s T Jazz op Terschelling.

Gratis te bezoeken muziekbeleving met optredens en gratis workshops. www tjazz.nl

In het weekend van 25, 26 en 27 november vindt het gratis te bezoeken muziekfestival Lakmaker’s T Jazz plaats op Terschelling, in West en West aan Zee. Het festival is vernoemd naar de in 2019 overleden initiatiefnemer Wim Lakmaker.
Het festival biedt de gelegenheid zowel actief als passief te genieten van jazz en aan jazz verwante muziek. Nationaal en internationaal bekende muzikanten en bands verzorgen optredens en workshops. Zo zijn er optredens van o.a. het Joris Teepe Quartet, The Hippo Brothers, Punk ’n Jazz Orchestra, B&M Latin Band, Tim de Vries Quartet, Klucht en vele anderen. Kijk voor het volledige programma op www.tjazz.nl.
Tijdens de workshops kan men wat vaardigheden bijslijpen of aanleren. Zo is er de workshop Jazz voor Kinderen, gegeven door de Amerikaanse saxofonist Dan Braden en de bassist JorisTeepe. In de workshop Percussie Samba kan iedereen de beginselen leren van het meespelen in een Braziliaanse Samba band. In de workshop Latin Dance kun je een basis leggen om de salsa te dansen. En in de workshop Spelen in een Bigband kunnen muzikanten ervaren hoe het is om in een bigband te spelen.
Als je wilt meedoen aan de workshops, stuur dan een mail naar info@tjazz.nl en kijk voor meer informatie over de workshops op www.tjazz.nl .

De locaties van Lakmaker’s T Jazz rekenen vanaf een half uur voor, tot een half uur na het optreden/workshop, € 0,50 extra voor een consumptie om het festival te ondersteunen. Met de armband betaalt u deze toeslag NIET! Dus u steunt met de aankoop van de armband de muziek en de workshops en u bespaart daarbij ook nog.

Via deze link kunt u de armband bestellen:
https://eventix.shop/37873asc

Lees minder

Links

Data en tijden

za 26 november 2022 : 12:00 - 1:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Diverse locaties

8881 BZ TERSCHELLING

gratis