Lakshmi - Droom

6 oktober, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

LAKSHMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. In Droom duikt LAKSHMI met haar muzikanten in het onderbewustzijn en creëert ze een wereld van muziek en film over dromen, nachtmerries e...

Lees meer

LAKSHMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers.

In Droom duikt LAKSHMI met haar muzikanten in het onderbewustzijn en creëert ze een wereld van muziek en film over dromen, nachtmerries en alles ertussenin. In deze waak-/droomtoestand speelt ze eigen muziek, die varieert van lieflijke, kleine liedjes tot grootse en duistere nummers; net als het leven zelf. Wat gebeurt er als je onderbewustzijn het overneemt en alle verlangens en dromen naar de oppervlakte drijven? Durf je al je dromen te volgen of ben je bang voor nachtmerries?

LAKSHMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt ze het pop noir. LAKSHMI weet als geen ander haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel te vertalen.

Ondanks haar jonge carrière – LAKSHMI debuteerde in 2017 met het naar haar zelf genoemde debuutalbum – heeft ze al twee theatertours op haar naam staan. In 2021 brak ze bij het grote publiek door met haar deelname aan het televisieprogramma Wie is de Mol? Dat jaar bracht ze ook nieuwe singles uit in aanloop naar haar derde album. Het nummer Empty was te horen in de CBS-serie Charmed en voor de bijbehorende videoclip kreeg ze medewerking van onder andere topontwerper Ronald van der Kemp. Daarnaast was ze voor het tweede jaar op rij te horen als huisband bij Eus’ Boekenclub.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 6 oktober 2022 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 22.50

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 22,50