Landschapskunst

2 oktober, Tuin van de Tijd in BUNNE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Tuin van de Tijd van landschapskunstenaar Femke van Dam in Bunne is een omvangrijke tuin waar landschap en geschiedenis samenkomen. Langs de zichtlijnen en spiegelsculpturen ervaren bezoekers een nieuwe belevenis van tijd en ruimte. Femke gebruikt het landschap zelf, natuurlijke materialen, gev...

Lees meer

De Tuin van de Tijd van landschapskunstenaar Femke van Dam in Bunne is een omvangrijke tuin waar landschap en geschiedenis samenkomen. Langs de zichtlijnen en spiegelsculpturen ervaren bezoekers een nieuwe belevenis van tijd en ruimte.

Femke gebruikt het landschap zelf, natuurlijke materialen, gevonden voorwerpen en spiegels om het verhaal van een plek te vertellen. De tuin is door het toevoegen van nieuwe projecten voortdurend in ontwikkeling en vormt zo het natuurlijke atelier van Femke. Ook de wisseling van seizoenen zorgt voor een steeds veranderende aanblik. Naast haar bijzondere kunst zijn er in de Tuin van de Tijd stinseplanten, rhododendronborder, wilde bloemenweide, vaste planten gegroepeerd op kleur, diverse soorten bamboes en hoge grassen te bewonderen.

Ook in 2022 is de ruim 7.500 m2 grote tuin weer open voor publiek. Zonder afspraak zijn bezoekers voor de laatste keer dit jaar welkom op zondag 2 oktober van 11 tot 17 uur.

De entree bedraagt € 5 pp, inclusief koffie/thee en iets lekkers en een routebeschrijving van de tuin. Er kunnen het hele jaar rond afspraken worden gemaakt voor groepen. Voor groepen € 7 pp, ontvangst met achtergrondinformatie over de Tuin van de Tijd en de fototentoonstelling over landschapskunst van Femke van Dam elders in Europa, inclusief koffie/thee en iets lekkers (groepsgrootte ongeveer 10 personen, meer of minder in overleg mogelijk).

De ontvangstruimte is beschikbaar bij een bui en toegankelijk voor rolstoel en biedt een toilet.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 2 oktober 2022 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 5.00

Toelichting: incl. koffie/thee en iets lekkers en een routebeschrijving van de tuin.

Waar is het?

Tuin van de Tijd
Paasveen 2
9496 TA BUNNE
050 3094755
www.femkevandam.nl
info@femkevandam.nl

€ 5,00