Langs de Potmarge

21 mei, De Voorhof in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Natuur-educatieve wandeling. Op 21 mei vindt bij de Potmarge de Water Experience Day (WED) plaats in samenhang met de fluistertuin nabij het gebouw van Wetsus. De Dorpskerk Huizum haakt op de festiviteiten van WED22 in door op 21 mei additioneel een natuur-educatieve wandeling langs de Potmarge e...

Lees meer

Natuur-educatieve wandeling.

Op 21 mei vindt bij de Potmarge de Water Experience Day (WED) plaats in samenhang met de fluistertuin nabij het gebouw van Wetsus.

De Dorpskerk Huizum haakt op de festiviteiten van WED22 in door op 21 mei additioneel een natuur-educatieve wandeling langs de Potmarge en langs de mooiste beschermde bomen in Huizum Oost te organiseren.

De ervaren en onderhoudende bioloog Niels Schotsman verzorgt dit evenement.

Start- en eindpunt is de Voorhof (nevengebouw Dorpskerk Huizum), adres: Huizum Dorp 73, 8934 BS Leeuwarden. Dit evenement maakt onderdeel uit van het cultuurproject ‘stadsOASE Huizum’ dat de komende maanden in en rond de Dorpskerk Huizum plaatsvindt.

Wegens de relatie met WED22 verwachten wij op 21 mei extra belangstelling. Daarom wordt voorzien in twee verschillende shifts, namelijk om 11:00 en 14:00 uur.
Deelname is gratis.

Gratis parkeren is mogelijk op het terrein tegenover Intratuin (zuidzijde Tijnjedijk).

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 11:00 - 12:30
za 21 mei 2022 : 14:00 - 15:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

De Voorhof
Huizum Dorp 73
8934 BS LEEUWARDEN