Lasersnijden en -graveren

9 oktober, Pand Blokzijlerweg 13 in MARKNESSE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In deze workshop leer je hoe je een ontwerp kan uitsnijden met een lasersnijder en hiermee een tekening of tekst op een voorwerp kan graveren. Op de computer kun je een bestaand ontwerp aanpassen aan jouw eigen wensen, waarna je zelf de lasersnijmachine gaat bedienen. We maken een paar handige gadge...

Lees meer

In deze workshop leer je hoe je een ontwerp kan uitsnijden met een lasersnijder en hiermee een tekening of tekst op een voorwerp kan graveren. Op de computer kun je een bestaand ontwerp aanpassen aan jouw eigen wensen, waarna je zelf de lasersnijmachine gaat bedienen. We maken een paar handige gadgets die je mee naar huis kan nemen.

Tijdens de workshop leer je werken met een lasersnijder en verschillende materialen. Je gaat werken met hout, papier, textiel en leer. Je ziet welke effecten het lasersnijden en -graveren hierop heeft en hoe je die kan aanpassen tot je tevreden bent over het resultaat.

Hiervoor gebruiken we het vecor-tekenprgramma Inkscape. Dat is niet moeilijk, hiermee kan iedereen op zijn eigen niveau een tekening of tekst aanpassen. Basisvaardigheden met een computer zijn wel vereist. Minimum leeftijd is 15 jaar.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 9 oktober 2022 : 13:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 65.00

Waar is het?

Pand Blokzijlerweg 13
Blokzijlerweg 13
8316 RB MARKNESSE
https://digimaken.nl/
lies@digimaken.nl