Laster

28 oktober, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Nederlandse Black Metal avond met 4 bands. Black Metal…want daar ga ik het in dit stukje over hebben en dan specifiek de Nederlandse BM – scene. Want dat is wat wij hedenavond voorgeschoteld krijgen, 4 acts notabene (oké oké 1 ervan is een mix van Nederlands, Belgisch, Frans, kom ik later op terug)...

Lees meer

Nederlandse Black Metal avond met 4 bands.

Black Metal…want daar ga ik het in dit stukje over hebben en dan specifiek de Nederlandse BM – scene. Want dat is wat wij hedenavond voorgeschoteld krijgen, 4 acts notabene (oké oké 1 ervan is een mix van Nederlands, Belgisch, Frans, kom ik later op terug) uit de florerende Nederlandse BM - scene.

Want wie nu nog denkt dat dit genre alleen maar recht van spreken heeft in de Scandinavische landen is blijkbaar ergens in de jaren 80 blijven hangen, want in mijn optiek (smaken verschillen uiteraard) doet de Nederlandse BM allang niet meer onder voor bovenstaand of andere landen waar dit genre ook welig tiert.

En over het ontstaan van de Black Metal en strooien met legendarische bands uit die tijd ga ik hier niet meer doen, want elke rechtgeaarde BM freak kent zijn pappenheimers en zal oa. Discogs wel afzoeken om net nog dat ene donkere juweeltje zien te scoren.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 28 oktober 2022 : 20:00 - 23:30

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 17,50