Laurence Jones

12 november, Livepodium Concorde in BAFLO

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Live Noord en Graspop Festival Baflo organiseren samen zaterdag 12 november een concert van Laurence Jones in Livepodium Concorde Baflo. De uit Liverpool afkomstige Laurence Jones gaat in het najaar zijn nieuwe plaat promoten met een tournee door Nederland. Baflo is één van plaatsen die hij met zi...

Lees meer

Live Noord en Graspop Festival Baflo organiseren samen zaterdag 12 november een concert van Laurence Jones in Livepodium Concorde Baflo. De uit Liverpool afkomstige Laurence Jones gaat in het najaar zijn nieuwe plaat promoten met een tournee door Nederland.

Baflo is één van plaatsen die hij met zijn band aandoet. Laurence Jones heeft zichzelf ontwikkeld als de populairste bluesgitarist van het moment. Zijn pakkende songs met vette riffs, virtuoze solo’s en vette cross-over sound leverde hem vele grote prijzen op waaronder een plek bij de top-10 beste bluesgitaristen ter wereld!

Laurence Jones was op het podium te zien met wereldsterren als Van Morrison, Sir Ringo Starr, Status Quo, Buddy Guy, Jeff Beck, Erwin Java, Johnny Winter en Kenny Wayne Sheppard. Ook Johan Derksen is groot fan van Laurence, noemde hem een jonge Eric Clapton en nodigde hem al vijf keer uit voor zijn tv-show Veronica Inside.

In 2019 gaf Laurence een spetterende show in een volle grote zaal van Luxor Live. Diverse optredens tijdens Internationaal Blues festival in Grolloo, en onlangs en mei nog te zien tijdens Graspop festival te Rasquert. Iedereen die daar bij was snapt dat we hem opnieuw verwelkomen!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 12 november 2022 : 20:00 - 1:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00 € 15.00

Voorverkoop: Online: https://live-noord.nl/laurence-jones-band-12-november-2022/. Eind september: Coop Baflo en Sporthuis Winsum.

Waar is het?

Livepodium Concorde
Wier 1
9953 PK BAFLO

€ 20,00