Laurens de Man en Ruña ’t Hart

8 augustus, Koepelkerk in VEENHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Laurens de Man en Ruña ’t Hart brengen in de Koepelkerk te Veenhuizen, op orgel en viool een bijzonder programma met werken waarvoor allerlei beesten als inspiratie dienden. Laurens is een veelzijdig musicus, hij studeerde piano, orgel en bijvak klavecimbel aan het Conservatorium van Amsterdam. V...

Lees meer

Laurens de Man en Ruña ’t Hart brengen in de Koepelkerk te Veenhuizen, op orgel en viool een bijzonder programma met werken waarvoor allerlei beesten als inspiratie dienden.

Laurens is een veelzijdig musicus, hij studeerde piano, orgel en bijvak klavecimbel aan het Conservatorium van Amsterdam. Vervolgde zijn studie orgel in Berlijn en rondde die af met de hoogste cijfers. Sinds 2012 is Laurens hoofdorganist aan de Utrechtse Janskerk en aan het Amsterdamse Conservatorium docent pianotechniek voor de jazzafdeling.

Violiste Ruña ’t Hart begon op tweejarige leeftijd met vioolspelen. Vanaf haar tiende studeerde ze bij de bekende viooldocente Coosje Wijzenbeek en een jaar later werd ze toegelaten tot de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In 2011 begon Ruña haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam bij Vera Beths. Ze behaalde haar masterdiploma in september 2018 met de onderscheiding cum laude.

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 8 augustus 2022 : 20:00 - 21:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00
CJP : € 5.00

Voorverkoop: Boekhandel Daan Nijman, Roden.

Waar is het?

Koepelkerk
Hoofdweg 112
9341 BK VEENHUIZEN