Leden Beeldend Collectief Drenthe

26 juni t/m 27 juni, Grote- of St. Clemenskerk in STEENWIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kunstenaars van het Beeldend Collectief Drenthe exposeren in Steenwijk Op zaterdag 26 en zondag 27 juni vindt de zevende editie plaats van het Landelijk Atelierweekend waaraan meer dan 350 ateliers in heel Nederland deelnemen. Bezoekers krijgen zo een unieke kijk in het leven en werk van beeldend k...

Lees meer

Kunstenaars van het Beeldend Collectief Drenthe exposeren in Steenwijk

Op zaterdag 26 en zondag 27 juni vindt de zevende editie plaats van het Landelijk Atelierweekend waaraan meer dan 350 ateliers in heel Nederland deelnemen. Bezoekers krijgen zo een unieke kijk in het leven en werk van beeldend kunstenaars.

Tijdens het Landelijk Atelierweekend krijgen kunstliefhebbers in heel Nederland de kans om binnen te kijken in de werkplaats van een kunstenaar bij hen in de buurt en zo meer te weten te komen over hun werkwijze en inspiratiebronnen. Daarnaast is het ook mogelijk om kunst te kopen, direct bij de kunstenaar. De organisatie is in handen van Stichting Kunstweek met als voornaamste doel het samenbrengen van kunstliefhebber en kunstenaar.

Deelnemende ateliers in eigen omgeving.
In Steenwijk is in de grote- of St.Clemenskerk werk te zien van de volgende kunstenaars van het Beeldend Collectief Drenthe : Hugo Galama , Elja van der Graaf, Annelise Heldoorn, Janneke Hogerheijde, Janny Smit, Martha Veldthuis, Eveline Villerius en Zjkln. www.beeldendcollectiefdrenthe.nl Kijk voor de meest actuele informatie op de website van het Landelijk Atelierweekend.

Een bezoek aan één of meer ateliers is gratis tijdens het Landelijk Atelierweekend. Uiteraard gelden tijdens een bezoek de geldende maatregelen vanuit de overheid. Deze zijn ook te vinden op de homepagina van het Landelijk Atelierweekend via www.landelijkatelierweekend.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

zaterdag 26 juni 2021 t/m zondag 27 juni 2021

zondag : 12:00-17:00
zaterdag : 12:00-17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Grote- of St. Clemenskerk
Kerkstraat 16
8331 JC STEENWIJK
0521 513429
pkn-steenwijk.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader