Leesclubfeest: 50 jaar samen lezen

11 juni, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

50 jaar samen lezen is een groot feest waard. Daarom vieren we het jubileum van de Liteartuurclubs Drenthe. Welkom op zaterdag 11 juni a.s. in de Tamboer in Hoogeveen voor een wervelend programma met literatuur en muziek. Arnon Grunberg leest zijn speciaal voor deze gelegenheid geschreven verhaal ...

Lees meer

50 jaar samen lezen is een groot feest waard. Daarom vieren we het jubileum van de Liteartuurclubs Drenthe. Welkom op zaterdag 11 juni a.s. in de Tamboer in Hoogeveen voor een wervelend programma met literatuur en muziek.

Arnon Grunberg leest zijn speciaal voor deze gelegenheid geschreven verhaal 'De lezer en zijn gigolo' voor. Maak de beide forumgesprekken mee met als gasten: Hanna Bervoets, Ellen Deckwitz, Adriaan van Dis, Nelleke Noordervliet en Joost Oomen. Test jouw boekenkennis in de literatuurquiz.

Maak kennis met het BookBuddy project, waarvoor wij je een bijdrage vragen, en anderen op de informatiemarkt. Toost met ons op de toekomst van het samen lezen.

Tot ziens bij ons feest voor lezers. Je komt toch ook?

Dit feest is toegankelijk voor leden en niet-leden van de Literatuurclubs Drenthe. Deelname per dagdeel mogelijk. Kijk op de website van de Literatuurclubs Drenthe voor meer informatie en het noodzakelijke aanmelden. (www.literatuurclubsdrenthe.nl)

Lees minder

Links

Data en tijden

za 11 juni 2022 : 9:30 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 16.50

Toelichting: ochtend € 11,00 incl. lunch, middag € 7,50.

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 16,50