Leeuwarder Cabaret Festival

21 mei, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tijdens de negende editie van het Leeuwarder Cabaret Festival zullen acht tot tien talentvolle cabaretiers en stand up comedians strijden om de titel ''Winnaar Leeuwarder Cabaret Festival 2022''. Voor de cabaretiers een mooie springplank binnen de cabaretwereld en voor jou een geweldige gelegenheid ...

Lees meer

Tijdens de negende editie van het Leeuwarder Cabaret Festival zullen acht tot tien talentvolle cabaretiers en stand up comedians strijden om de titel ''Winnaar Leeuwarder Cabaret Festival 2022''. Voor de cabaretiers een mooie springplank binnen de cabaretwereld en voor jou een geweldige gelegenheid om nu al hét talent van de toekomst te zien!

De halve finalisten voor het Leeuwarder Cabaret Festival 2022 zijn bekend! De halve finalisten zijn: Dagmara Wilschut, Destin Sleutel, Djoni de Vos, Els Degreyse, Evi Rosiers, Efdé&Efdé, Maaike Dirkje Hop, Meeuw Roovers, Nik Goedemans & Tim Kroezen!

Het Leeuwarder Cabaret Festival heeft twee halve finales: 13 en 14 mei 2022.
De finale zal plaatsvinden op 21 mei 2022. Tijdens de finale spelen drie tot vier finalisten. Ook zal er een bijzonder gastoptreden zijn.

Het Leeuwarder Cabaret Festival biedt een uitgelezen kans om nú al te kunnen lachen om de cabarettalenten van de toekomst.

Dus kom kijken naar het cabarettalent van de toekomst. Kom naar het Leeuwarder Cabaret Festival!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 15,00