LEIP! Festival

16 augustus, Oldehoofsterkerkhof in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De organisatie van het festival LEIP!, tijdens de introductieperiode van Leeuwarder studenten, op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden gaat er vanuit dat het festival dit jaar door kan gaan. Op maandag 16 augustus moet het plein vollopen en zal onder meer zangeres Davina Michelle, de headliner van...

Lees meer

De organisatie van het festival LEIP!, tijdens de introductieperiode van Leeuwarder studenten, op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden gaat er vanuit dat het festival dit jaar door kan gaan.

Op maandag 16 augustus moet het plein vollopen en zal onder meer zangeres Davina Michelle, de headliner van het festival, optreden. De rest van de line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

Het festival vormt de aftrap van de introductieweek voor studenten van NHL Stenden Hogeschool, Hogeschool Van Hall Larenstein en Rijksuniversiteit Groningen/Campus Fryslân en moet voor jongeren „iets geven om naar uit te kijken”, zegt Carin van der Meij, directeur van Leeuwarden Student City. „Zingen en dansen op live muziek, nieuwe vrienden maken onder het genot van een biertje in de buitenlucht, dat hebben jonge mensen hard nodig na meer dan een jaar alleen op hun kamertje studeren.”

Er zal gebruik worden gemaakt van coronatoegangsbewijzen, waardoor er in totaal een capaciteit van 6000 personen op het Oldehoofsterkerkhof is.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Oldehoofsterkerkhof
Oldehoofsterkerkhof
8911 DH LEEUWARDEN

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader