Lemmy Memoriam

18 december, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

The ultimate Motörhead tribute Bömbers met ( Ex- Immortal) frontman Abbath, eert het leven van Lemmy op 18 december in Iduna! HE ULTIMATE MOTÖRHEAD TRIBUTE BÖMBERS MET (EX-IMMORTAL) FRONTMAN ABBATH EERT HET LEVEN VAN LEMMY! Let op: Dit concert is verplaatst naar zaterdag 18 december 2021. Oorspron...

Lees meer

The ultimate Motörhead tribute Bömbers met ( Ex- Immortal) frontman Abbath, eert het leven van Lemmy op 18 december in Iduna!

HE ULTIMATE MOTÖRHEAD TRIBUTE BÖMBERS MET (EX-IMMORTAL) FRONTMAN ABBATH EERT HET LEVEN VAN LEMMY!
Let op: Dit concert is verplaatst naar zaterdag 18 december 2021. Oorspronkelijk zou het plaats vinden op 28 december 2019, maar is toen verplaatst naar zaterdag 19 december 2020 vanwege gezondheidsredenen van Abbath. Helaas hebben we als gevolg van de huidige corona-maatregelen het concert wederom moeten verplaatsen naar zaterdag 18 december 2021.
Reeds gekochte kaartjes blijven geldig, iedereen die al kaartje(s) heeft gekocht heeft persoonlijk bericht ontvangen (check eventueel spam-box).

Op zaterdag 28 december 2021 is het zes jaar geleden dat Lemmy Kilmister na een kort ziekbed op 70 jarige leeftijd overleed. Lemmy, die voor velen dé belichaming van Rock & Roll is, heeft een muzikale carrière van meer dan vijftig jaar achter de rug waarin hij deel uitmaakte van bands als Hawkwind, The Damned en natuurlijk als frontman van Motörhead. In het laatste weekend van december wordt het leven van Lemmy geëerd met een speciale avond waarbij als headliner de Noorse Motörhead tribute Bömbers over komt voor twee exclusieve shows.

Bömbers is in 1996 gevormd door blackmetal frontman Abbath, voorheen ook de frontman van de Noorse blackmetallegendes Immortal. Met hemzelf in de rol van Lemmy op bas en vocalen speelt Bömbers in de klassieke Motörhead drie-eenheidsformatie. Net zoals we die kennen van de gouden jaren waarin de band grootse albums als Overkill, Bomber en Ace of Spades uit bracht. Bömbers, logischerwijs ook vernoemd naar deze glorietijd, brengt deze en meer recente klassiekers van Lemmy & co op ongeëvenaarde wijze. Het is dan ook niet voor niets dat Bömbers wereldwijd wordt gezien als de ultieme Motörhead tribute door zowel de fans als oud Motörhead bandleden!

Support: Dikke Dennis & de Røckers
Jarenlang was hij de mascotte van Peter Pan Speedrock. Menig microfoon belandde op een plaats waar de zon nooit schijnt, het was altijd feest met de Dikke.Toen de Speedrockers ermee stopten werd het tijd voor iets nieuws. Jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen; Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden!
Verwacht veel Nederlandstalige nummers en eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers. Maar uiteraard ontbreken ook klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. niet. #Røckon!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 december 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 18.00 € 16.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 18,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader