Lentesalon

2 april t/m 22 mei, Galerie Bo Lumen in FINSTERWOLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In deze tentoonstelling is het werk te zien van Yvonne van Woggelum (schilderijen, grafiek), Suus Kooijman (schilderijen) en Ankie Hoevenagel (beelden). De grote fotorealistisch schilderijen van Yvonne van Woggelum hebben een magische uitstraling. Haar personen op het doek lijken figuranten in een ...

Lees meer

In deze tentoonstelling is het werk te zien van Yvonne van Woggelum (schilderijen, grafiek), Suus Kooijman (schilderijen) en Ankie Hoevenagel (beelden).

De grote fotorealistisch schilderijen van Yvonne van Woggelum hebben een magische uitstraling. Haar personen op het doek lijken figuranten in een tot stilstand gebrachte film.

De schilderijen van Suus Kooijman zijn voornamelijk gemaakt van bijenwas. In haar werk zijn ritme, ruimte en materie samengebracht tot een eenheid waarvoor het woord schilderij de lading onvoldoende dekt.

Ankie Hoevenagel zoekt in haar werk altijd naar contrasten. Haar beelden zijn gemaakt van zware en lichte materialen; het robuuste van steen naast het kwetsbare van o.a. glas, textiel, brons en bladgoud.

Met het werk van deze drie kunstenaars heeft galerie Bo Lumen weer een verrassende en sfeervolle expositie kunnen realiseren.

Lees minder

Data en tijden

za 2 april 2022 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Galerie Bo Lumen
Hoofdweg 39
9684 CB FINSTERWOLDE
0651298687
www.bolumen.nl
bea@bolumen.nl