LenteZomer

13 april t/m 15 augustus, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vanaf woensdag 13 april t/m 15 augustus 2022 is het LenteZomer in Salon vanBeresteyn in Veendam. De expositie draagt de aantrekkelijke naam LenteZomer. De 14 kunstenaars van AKKA (Alumni Klassieke Academie) hebben zich laten inspireren door de warme seizoenen die we in het vooruitzicht hebben. De ...

Lees meer

Vanaf woensdag 13 april t/m 15 augustus 2022 is het LenteZomer in Salon vanBeresteyn in Veendam.

De expositie draagt de aantrekkelijke naam LenteZomer. De 14 kunstenaars van AKKA (Alumni Klassieke Academie) hebben zich laten inspireren door de warme seizoenen die we in het vooruitzicht hebben. De zon schijnt volop in de kunstwerken, de natuur laat zich van zijn mooiste kant zien. Ook nu weer is er een grote variatie aan professioneel werk te zien. De kunstenaars verheugen zich in de blije gezichten van bezoekers uit Veendam en de omringende Veenkoloniën die de expositie bekijken.

Deelnemende kunstenaars zijn: Linet Battjes, Jannie Boelens, Diane Brodie, Susan Ekkel, Alma Ficchi, Jeanette Jipping, Marieke Laverman, Marian Kramers, Gerda Praamstra, Ella de Ronde, Sieuwke Ronner, Aaltje van der Velde, Peter Tholen en Koosje Zomer. De poster is ontworpen door kunstenaar Suzanne Heijligers.
Salon vanBeresteyn is de galerie in het Theatercomplex vanBeresteyn. Kunstenaarsvereniging AKKA treedt op als galeriehouder.

De Salon is dagelijks te bezoeken tijdens openingstijden van het cultuur- en congrescentrum vanBeresteyn.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 16 april 2022 :

Toelichting: tijdens openingstijden vanBeresteyn

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

gratis