Leo van Doeselaar

24 september, It Breahûs in BALK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Leo van Doeslaar zorgt voor een waardige afsluiting van het seizoen. Leo van Doeselaar, professor aan de Universität der Künste in Berlijn, titulair organist van het Concertgebouw in Amsterdam, de Leidse Pieterskerk en van de Martinikerk te Groningen sluit het seizoen af. Deze organist, pianist, fo...

Lees meer

Leo van Doeslaar zorgt voor een waardige afsluiting van het seizoen.

Leo van Doeselaar, professor aan de Universität der Künste in Berlijn, titulair organist van het Concertgebouw in Amsterdam, de Leidse Pieterskerk en van de Martinikerk te Groningen sluit het seizoen af. Deze organist, pianist, fortepianist en liedbegeleider, een veelzijdig toetsenist die op elk beroemd orgel welkom is, komt ook graag op het Lohman orgel in It Breahûs spelen. Als organist van het Barokorkest van de Nederlandse Bachvereniging zal het thema van dit concert niet verbazen: Bach door de bril van anderen. Muziek van Bach, door anderen (tijdgenoten en huidige generatie organisten) aangepast aan orgel. Bijvoorbeeld een bewerking van de Chaconne voor viool solo door Gustav Leonhardt bewerkt voor klavecimbel en door van Doeselaar weer verder aangepast voor orgel.

De concerten van Muziek aan de Luts zijn vrij toegankelijk, maar er wordt van uitgegaan dat de bezoekers wel een financiële bijdrage van ongeveer €7,50 in de collecteschaal deponeren.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 24 september 2021 : 20:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

It Breahûs
Van Swinderenstraat 6
8561 AP BALK

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader