Les Bohèmes

28 november, De Brinkhof in NORG

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Warme klanken uit zuid- en Oost-Europese landen, muziek die de ziel raakt. Les Bohèmes vervoeren met Boheemse muziek: Gipsy en muziek van onder meer Gilbert Bécaud, Edith Piaf, Antonio Carlos Jobim, Vaya Con Dios, Leo Ferré, Ray Evans, Oscar Peterson. Femke Wolthuis (bekend van RTL-ontbijtnieuws en ...

Lees meer

Warme klanken uit zuid- en Oost-Europese landen, muziek die de ziel raakt. Les Bohèmes vervoeren met Boheemse muziek: Gipsy en muziek van onder meer Gilbert Bécaud, Edith Piaf, Antonio Carlos Jobim, Vaya Con Dios, Leo Ferré, Ray Evans, Oscar Peterson. Femke Wolthuis (bekend van RTL-ontbijtnieuws en RTV-Noord) en Eric Bergsma brengen al jaren hun zomers door in Zuid-Franse streken.

Daar spelen ze op zonnige terrassen en wijn-chateau’s en djammen ze met de lokale musici. Femke, opgegroeid in een muzikaal gezin, kreeg de gipsy-muziek met de paplepel ingegoten. Ze zong de Hongaarse en Roemeense melodieën eerder dan Kort-Jakje. Opgeleid aan de toneelacademie Maastricht geeft ze elk nummer een bijzondere lading mee. Eric, opgeleid aan het Haagse conservatorium, geldt als de ‘Oscar Peterson van het Noorden’ Les Bohèmes brengen deze drie stijlen (Gipsy-Chanson-Jazz) samen in een gevarieerd, ontroerend en opzwepend programma. Eric Bergsma speelt daarbij niet alleen piano, maar ook op een bijzonder instrument, dat klinkt als een bandoneon, accordeon en mondharmonica: de mélodion. De gedreven gitarist Evert Scholten en veelzijdige contrabassist Oeds Bouwsma maken Les Bohèmes compleet.

Geen voorverkoop, aanmelden via info@cultureleraadnorg.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 28 november 2021 : 14:30 - 16:15

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 12,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader