Let's Gro

5 november t/m 7 november, Forum Groningen in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Festival over de toekomst van Groningen. Nu de stad opkrabbelt en voorzichtig weer bruist is het ook de hoogste tijd dat Let’s Gro terugkeert. Op 5, 6 en 7 november maakt het festival over de toekomst van Groningen een doorstart in het Forum. In een lekker lang weekend komen toekomstideeën, inspire...

Lees meer

Festival over de toekomst van Groningen.

Nu de stad opkrabbelt en voorzichtig weer bruist is het ook de hoogste tijd dat Let’s Gro terugkeert. Op 5, 6 en 7 november maakt het festival over de toekomst van Groningen een doorstart in het Forum. In een lekker lang weekend komen toekomstideeën, inspirerende gasten, workshops, rondleidingen en presentaties van nieuwe projecten in de stad samen onder één dak. En dat alles gratis toegankelijk.

Belangrijke thema’s in het programma zijn de woningcrisis en het vergroenen van Groningen. Ook krijg je de laatste informatie over bijvoorbeeld de nieuwe Grote Markt en de Ring Zuid. Met internetpionier Marleen Stikker gaan we in gesprek over het verzamelen van data, ontwerper en schrijver Babette Porcelijn denkt mee over een Happy Groningen in 2050, en met burgemeester Koen Schuiling bespreken we de stand van de stad. Gedurende het hele weekend is er muziek en kunnen kinderen hun stad van de toekomst bouwen en meedoen aan allerlei andere workshops.

Speciale aandacht is er voor de gevolgen van klimaatverandering en hoe Groningen zich hieraan zou kunnen aanpassen. Zo is de tentoonstelling Sponsland te zien op de Grote Markt. Voor deze expositie hebben acht ontwerpbureaus ontwerpen gemaakt van plekken in de stad en provincie voor 2121.

Let’s Gro is een inspiratiefestival over de toekomst van de Stad en zijn omgeving. Samen denken en dromen over hoe de toekomst van Groningen zou kunnen zijn en elkaar laten zien wat er nu al in Groningen gebeurt en wat wij samen voor elkaar kunnen krijgen in de nabije toekomst.

Forum Groningen is de nieuwe centrale locatie van Let’s Gro. In nauwe samenwerking met de gemeente Groningen en tal van anderen organisaties wil het Forum, als huiskamer van de stad, de toekomst en ontwikkeling van Groningen voor een breed publiek een prominente plek geven in de programmering.

Vanaf oktober vind je alles over het programma van Let’s Gro op forum.nl/letsgro

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Forum Groningen
Nieuwe Markt 1
9712 KN GRONINGEN
050 368 36 83
www.forum.nl
info@forum.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader