Letterenfestival

17 september, Harmoniegebouw in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kom naar het Letterenfestival! Voor workshops, wetenschappelijke experimenten, rondleidingen, mini-lezingen, live muziek, foodtrucks en een buitenbar. De entree is gratis. Op zaterdag 17 september organiseert de Faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen het Letterenfestival, een fee...

Lees meer

Kom naar het Letterenfestival! Voor workshops, wetenschappelijke experimenten, rondleidingen, mini-lezingen, live muziek, foodtrucks en een buitenbar. De entree is gratis.

Op zaterdag 17 september organiseert de Faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen het Letterenfestival, een feestelijke middag waarop iedereen kennis kan maken met de diverse, dynamische en innovatieve wereld van het Letterenonderzoek. Het Harmoniegebouw en de pleinen eromheen worden voor deze middag getransformeerd tot een wetenschappelijk festivalterrein met bijna zestig verschillende activiteiten.
Tijdens het Letterenfestival kunnen bezoekers deelnemen aan diverse workshops, wetenschappelijke experimenten, rondleidingen, lezingen en nog veel meer. Naast het inhoudelijke programma is er live muziek en zijn er foodtrucks en een buitenbar. Het festival vindt plaats in en rond het Harmoniegebouw aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat 26 in Groningen. Het festival begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 17 september 2022 : 13:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Harmoniegebouw
Oude Kijk in 't Jatstraat 26
9712 EK GRONINGEN

gratis