Leven met Brel

16 februari in Marne Theater in BOLSWARD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Abspoel en Bisshof; chansons.

Een echte fan van Jacques Brel mag deze show niet missen!

Bolsward - Michael Abspoel brengt vrijdag 16 februari een originele hommage aan Jacques Brel.
‘Ne Me Quitte Pas’, ‘Marieke’, ‘Amsterdam’, ‘Mijn Vlakke Land’ en vele andere Brel-hits, ze zijn allemaal te horen in tijdens een intieme muziekavond in het Marne Theater. Brel, die in de jaren vijftig, zestig én zeventig wereldwijd zoveel mensen wist te bereiken, sprak een universele taal die iedereen begreep en in de ziel raakte. Michael Abspoel, theatermaker en jarenlang bekend als dé stem van het televisieprogramma ‘Man bijt hond’, brengt een originele hommage aan de grote Belgische chansonnier Jacques Brel.

Hij leidt de nummers in aan de hand van herkenbare persoonlijke verhalen en vertelt welke invloed Brel op zijn leven heeft. Abspoel wordt daarbij begeleid door de bekende Jazz-pianist Marc Bischoff. Grote Brel-thema’s als vriendschap, liefde, afscheid, jeugddromen en vrijheid komen voorbij.

Voor de een is dit programma een warm weerzien, voor de ander een verrassende eerste kennismaking met deze tijdloze artiest. Brel, die in 1978 stierf, wordt nu ook door jongeren herontdekt. Dat is te danken aan de Belgische wereldster Stromae. Hij ziet Brel als voorbeeld en heeft zich laten inspireren door de intense vertolkingen van zijn voorganger. Niet verwonderlijk dat kenners hem vergelijken met zijn beroemde landgenoot.

Fotografie: Copyrights De Zee Theaterproducties

Data en tijden

vr 16 februari 2018 : 20:15

Prijzen

Volwassenen : €
Kinderen : €
65 plus : €
CJP : €

Waar is het?

Marne Theater
Schoolstraat 1
8701 DX BOLSWARD

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen