uitverkocht

Lex Jasper Quartet & Marjorie Barnes - A Tribute to Ella Fitzgerald

10 december, Grand Café Zuidlaren in ZUIDLAREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Lex Jasper is behalve pianist ook dirigent, arrangeur en componist. Hij heeft in de hele wereld opgetreden met grootheden als Shirley Bassey, Danny Kaye, Ernestine Anderson, Rita Reijs, Toots Thielemans, Stephane Grappelli, Joe Pass e.v.a. Na succesvolle jaren bij Paul van Vliet is hij nu als pianis...

Lees meer

Lex Jasper is behalve pianist ook dirigent, arrangeur en componist. Hij heeft in de hele wereld opgetreden met grootheden als Shirley Bassey, Danny Kaye, Ernestine Anderson, Rita Reijs, Toots Thielemans, Stephane Grappelli, Joe Pass e.v.a. Na succesvolle jaren bij Paul van Vliet is hij nu als pianist bezig met een imposante carriere, getuige de vele CD's die hij heeft opgenomen als solist en met z'n trio en orkest.

Marjorie Barnes werd geboren en getogen in New York City. In haar meer dan 40-jarige carrière heeft ze internationaal naam gemaakt als zangeres, entertainer en actrice. Ze speelde in musicals op Broadway (waaronder Hair), West End en in Nederland, waarna ze uitgroeide tot een succesvolle soloartiest. Ze was leadzangeres van diverse bands, met name in de jazz, maar zingt met hetzelfde gemak soul en pop. Marjorie trad op met grootheden als Frank Sinatra, Lena Horn en Sammy Davis jr.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : 20:30 - 22:30 ( uitverkocht )

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 22.50 € 22.50

Voorverkoop: reserveren@grandcafezuidlaren.nl.

Waar is het?

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat 8
9471 AH ZUIDLAREN

€ 22,50