Lia de Boer en Jacqueline Reems - Dozen

15 oktober, VRIJDAG Prinsentheater in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Harriët en Henriëtte, twee dames van zekere leeftijd, hebben een hekel aan hun volledige naam en gaan bij voorkeur als Har & Jet door het leven. Ze zitten elkaar dicht op de huid en proberen na 30 jaar samen elkaar nog steeds te veranderen. Toneel door Lia de Boer en Jacqueline Reems i.h.k.v. de R...

Lees meer

Harriët en Henriëtte, twee dames van zekere leeftijd, hebben een hekel aan hun volledige naam en gaan bij voorkeur als Har & Jet door het leven. Ze zitten elkaar dicht op de huid en proberen na 30 jaar samen elkaar nog steeds te veranderen.

Toneel door Lia de Boer en Jacqueline Reems i.h.k.v. de Regieopleiding.

In Dozen gaan Har en Jet uit geldgebrek kleiner wonen. Ze pakken in, maar niet alles kan mee. Wie bepaalt er wat er weg moet en waarom? Tussen de verhuisdozen ontketenen een versleten portemonnee, een boek en een oude liefde een hilarische en pijnlijke machtsstrijd.

Regie: Marga Hoijtink
Auteur: Aletta Becker
Spelers: Lia de Boer en Jacqueline Reems

Regieopleiding
Deze voorstelling is onderdeel van de Regieopleiding. Sinds jaar en dag is er bij het KultuurLoket de mogelijkheid om deze vierjarige opleiding tot regisseur voor het amateurtheater te volgen. Een onderdeel in het derde jaar van de opleiding is het regisseren van een korte voorstelling van ongeveer dertig minuten. In acht repetities heeft de regisseur, samen met spelers uit het amateurcircuit van stad en provincie, gezocht naar een goede mix van theatrale elementen. Tijdens de voorstellingen laten zij hun resultaten zien en direct na de voorstelling gaat de cursist in gesprek met de docenten van de opleiding.

Eens in de vier jaar start de Regieopleiding. Deze presentatie is wellicht een goede manier om kennis te maken met de opleiding.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 15 oktober 2022 : 20:00 - 20:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 3.00 € 3.00

Waar is het?

VRIJDAG Prinsentheater
Noorderbuitensingel 11
9717 KK GRONINGEN
050 3051430
www.bijvrijdag.nl
podia@bijvrijdag.nl

€ 3,00