Lichttechniek voor beginners

16 oktober, VRIJDAG Prinsentheater in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Workshop. Wil jij beschikken over een goede basis om helder te communiceren met en over licht? Dit is je kans! Op zaterdag 16 oktober organiseert het KultuurLoket in samenwerking met Renske de Kam de workshop ‘Hoe maak ik een lichtplan?’ voor beginners. Met mooi licht kun je een voorstelling, optr...

Lees meer

Workshop.

Wil jij beschikken over een goede basis om helder te communiceren met en over licht? Dit is je kans! Op zaterdag 16 oktober organiseert het KultuurLoket in samenwerking met Renske de Kam de workshop ‘Hoe maak ik een lichtplan?’ voor beginners.

Met mooi licht kun je een voorstelling, optreden of evenement naar een hoger niveau tillen. Maar hoe? Deze workshop is voor iedereen die meer over theaterlicht wil weten. Onder leiding van een scenograaf ga je aan de slag. Je leert hoe je een lichtplan maakt, hoe je de lampen gebruikt die doorgaans in het theater te vinden zijn, hoe je kleur in kan zetten om een bepaald effect te bereiken en hoe een lichtcomputer werkt. Na deze workshop beschik jij over een goede basis om helder te communiceren met en over licht.

De workshop is op zaterdag 16 oktober van 11.00 tot 17.00 uur, kost €25,- per persoon en vindt plaats in het VRIJDAG Prinsentheater, waar voldoende ruimte is. Er wordt gewerkt in een kleine groep van maximaal 15 deelnemers. En er is desinfecterende handgel aanwezig. Voor meer info over de workshop kun je contact opnemen met Renske de Kam via 06-14180344 of renske.vera@gmail.com. Je ticket(s) reserveren kan via hallo@kultuurloket.nl.

Renske de Kam
Renske is master in scenography met als specialisatie multimedia en licht. Ze is inmiddels al twintig jaar werkzaam in het theater als technicus, lichtontwerper, scenograaf en zelfstandig theatermaker/ beeldend kunstenaar. Ze werkte o.a. voor festival Noorderzon, de Puddingfabriek, Jonge Harten Festival, Noord Nederlands Toneel en vele andere culturele evenementen en organisaties in de theatersector.

maximaal 15 deelnemers, reserveren via hallo@kultuurloket.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

za 16 oktober 2021 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 25.00 € 25.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

VRIJDAG Prinsentheater
Noorderbuitensingel 11
9717 KK GRONINGEN
050 3051430
www.bijvrijdag.nl
podia@bijvrijdag.nl

€ 25,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader