LIET - De Fryske Nije

8 december, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jonge artiesten zingen in het Fries! O.a. Boaz, Immen, ZEA, Merina Gris en Spoken Word van collectief Dichter Bij Leeuwarden. Het nieuwe evenement voor jonge Friese artiesten! De eerste namen zijn al bekend, zo laten opkomende talenten Boaz en Immen op 8 december zien wat ze in huis hebben. Speciaa...

Lees meer

Jonge artiesten zingen in het Fries! O.a. Boaz, Immen, ZEA, Merina Gris en Spoken Word van collectief Dichter Bij Leeuwarden.

Het nieuwe evenement voor jonge Friese artiesten! De eerste namen zijn al bekend, zo laten opkomende talenten Boaz en Immen op 8 december zien wat ze in huis hebben. Speciaal voor De Fryske Nije hebben zij Friese zangteksten gemaakt op bestaande of nieuw muziek.

Met de Fryske Nije wil LIET dit jaar jong Fries talent stimuleren die een carrière ambiëren in de popmuziek. Naast artiesten Boaz en Immen, zal de bekende Baskische band Merina Gris een optreden verzorgen. Ook Spoken word collectief ‘Dichter Bij Leeuwarden’ en Friese artiest ZEA staan op het affiche. De optreden zullen deels in intieme setting zijn en deels op het grote podium. Kijk op de website voor de laatste stand van de line up.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 8 december 2022 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 12.50
CJP : € 10.00 € 10.00

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111195092.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 12,50