Lijn 12 & Fryslan Brass - Op Naar De Kerst

16 december, NH Kerk (Mariakerk) in BUITENPOST

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Samen brengen de zangers, zangeressen en de blazers een afwisselend lichtvoetig programma als opmaat naar de Kerst van 2022. Lijn 12 is een vocaal ensemble bestaande uit tien Friese zangers en zangeressen die onder leiding van dirigent Sjoek Nutma behoorlijk aan de weg timmeren op muzikaal terrein....

Lees meer

Samen brengen de zangers, zangeressen en de blazers een afwisselend lichtvoetig programma als opmaat naar de Kerst van 2022.

Lijn 12 is een vocaal ensemble bestaande uit tien Friese zangers en zangeressen die onder leiding van dirigent Sjoek Nutma behoorlijk aan de weg timmeren op muzikaal terrein.. De groep heeft een zeer gevarieerd repertoire opgebouwd in de loop der jaren en is breed inzetbaar. Klassiek, jazz of wereldmuziek, met haar warme klankkleur vertolkt dit ensemble de noten op papier tot een fijne muzikale ervaring.
In 1992 is de kopergroep Fryslân Brass opgericht door enkele bekende spelers uit de Friese brassbandtop. De doelstelling van de leden is het publiek in een ontspannen sfeer te laten genieten van muziek op hoog niveau. Vanaf het eerste concert is er opgetreden zonder dirigent en wordt de presentatie door de eigen leden gedaan waarbij de humor niet ontbreekt.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 december 2022 : 20:00 - 22:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Voorverkoop: Dropshop Liquorice Buitenpost / www.maskelynbuitenpost.nl.

Waar is het?

NH Kerk (Mariakerk)
Oude Havenstraat 1
9285 TC BUITENPOST
050 5415549

€ 15,00