Linde Nijland & Bert Ridderbos

8 oktober, 't Kleine Kerkje in GIETERVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De pure folkmuziek van Linde Nijland en Bert Ridderbos is terug in het kleine kerkje. De pure folkmuziek van Linde Nijland en Bert Ridderbos klonk al vaker in het kleine kerkje. Op deze zaterdagavond is de pure folk van Linde Nijland, begeleidt door multi-instrumentalist Bert Ridderbos terug in het...

Lees meer

De pure folkmuziek van Linde Nijland en Bert Ridderbos is terug in het kleine kerkje.

De pure folkmuziek van Linde Nijland en Bert Ridderbos klonk al vaker in het kleine kerkje. Op deze zaterdagavond is de pure folk van Linde Nijland, begeleidt door multi-instrumentalist Bert Ridderbos terug in het kleine kerkje!

Linde wordt door het muziektijdschrift Heaven ‘De beste folkzangeres van Nederland’ genoemd. Multi-instrumentalist Bert werd door het Britse toonaangevende tijdschrift Roots als ‘seemingly a one man orchestra’ beschreven. Hij begeleidt Linde al jaren veelzijdig op gitaren, banjo, cittern en accordeon en was in het verleden o.a. deel van de Groningstalige groep Törf. In eerdere jaren speelden ze o.a. met Winterliederen (samen met Henk Scholte) en met de Britse Kirsty McGee samen.

Samen maakten Linde en Bert o.a. een avontuurlijke, muzikale reis over land van Nederland naar Bhutan, waarbij ze samenspeelden met muzikanten in Iran, Servië, India en Bhutan. Ook toeren ze regelmatig in Engeland, waar tevens een deel van hun muzikale inspiratie vandaan komt, naast invloeden uit de Amerikaanse, Ierse en Schotse folk. Onlangs kwam hun nieuwste album ‘Ten Years’ uit, met daarop veel nieuw eigen werk van Linde, dat genomineerd werd voor de prestigieuze ‘Preis der Deutschen Schallplattenkritik’. Hiervan zijn bij het concert ook zeker liedjes te horen. En niet alleen op plaat maar ook live zijn Linde en Bert een echte belevenis. Mis het niet!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 12.00

Waar is het?

't Kleine Kerkje
Broek 2
9511 PT GIETERVEEN
www.hetkleinekerkje.nl
info@hetkleinekerkje.nl

€ 12,00