Linde Nijland en Bert Ridderbos

19 september, Bartholomeuskerk in NOORDLAREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In het snel naderende nieuwe seizoen van Noordlaren Muziek zullen folkzangeres Linde Nijland en multi-instrumentalist Bert Ridderbos het openingsconcert in de Noordlaarder dorpskerk verzorgen. Vorig seizoen stonden zij al op het menu, maar toen strooide het coronavirus roet in het eten. Nu zal het...

Lees meer

In het snel naderende nieuwe seizoen van Noordlaren Muziek zullen folkzangeres Linde Nijland en multi-instrumentalist Bert Ridderbos het openingsconcert in de Noordlaarder dorpskerk verzorgen.

Vorig seizoen stonden zij al op het menu, maar toen strooide het coronavirus roet in het eten. Nu zal het dan echt gebeuren (tenzij er rampzalige nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden). Inmiddels wordt de nieuwe CD 'Ten years' van Linde Nijland en Bert Ridderbos de hemel ingeprezen (u kunt googelen op Linde Nijland Ten years) én werd deze schijfgenomineerd voor de prestigieuze 'Preis der Deutschen Schallplattenkritik'!

Natuurlijk zult u nummers uit dit nieuwe album te horen krijgen. Eerder noemde het muziektijdschrift Heaven Linde al ‘de beste folkzangeres van Nederland’ en Bert werd door het Britse toonaangevende tijdschrift 'fRoots' (dit is de juiste spelling) als ‘seemingly a one man orchestra’ aangeduid.

De huidige coronamaatregelen gelden (vooralsnog) tot en met 19 september (de datum van het concert!) Dat betekent dat ook dit concert nog (net) in coronastijl moet plaatsvinden: twee achtereenvolgende optredens van de artiesten van telkens 1 uur, zonder pauze, met inachtneming van de anderhalvemeterregel, wat in de dorpskerk van Noordlaren een maximum van 30 personen oplevert.

U kunt zich opgeven voor de eerste ronde om 10.30 uur of voor de tweede ronde om 13.00 uur. Wees snel, want hier geldt bij uitstek: vol is vol!

Opgave verplicht via info@noordlarenmuziek.nl of dirkherman@gmail.com

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 19 september 2021 : 10:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.00
Kinderen : € 5.00 (t/m 12 jaar)

Toelichting: .

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Bartholomeuskerk
Lageweg 8
9479 PC NOORDLAREN

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader