Linde Schöne

2 december, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Linde Schöne komt met haar realer-than-life teksten over liefde, pijn en geluk Simplon verwarmen. In 2014 werd zij als eerste vrouw getekend bij Noah’s Ark en op 2 december komt Linde Schöne bij ons in de bovenzaal! Ze schrijft realer-than-life teksten die gaan over liefde, de pijn en het geluk. Ov...

Lees meer

Linde Schöne komt met haar realer-than-life teksten over liefde, pijn en geluk Simplon verwarmen.

In 2014 werd zij als eerste vrouw getekend bij Noah’s Ark en op 2 december komt Linde Schöne bij ons in de bovenzaal! Ze schrijft realer-than-life teksten die gaan over liefde, de pijn en het geluk. Overwegend heeft zij een pop sound, maar je kan ook zeker invloeden van hiphop terughoren in haar songs.

Linde Schöne brak in 2016 uit het niets door met haar debuut EP ‘Liefde Van De Vloer’. In het jaar erop stond ze op festivals als Noorderslag, Paaspop en Lowlands, had ze vele media optredens, werd ze genomineerd voor een 3FM Award en een Edison en bracht ze opvolger ‘Linde Van Nimma’ uit. Hierna werd het stil rondom de zangeres, tot ze in 2020 terugkwam met haar emotionele debuutalbum ‘Nog Heel Even’, wat wederom met lovende kritieken werd ontvangen.

Kort na de release van het debuutalbum besloten Linde en Noah’s Ark om uit elkaar te gaan. Inmiddels heeft ze haar nieuwe plek gevonden in de stal van PIAS. Op de achtergrond werkte ze ondertussen aan een tweede carrière als songwriter voor andere artiesten, waarbij ze nummers schreef voor onder andere Maan, Trijntje Oosterhuis en Glennis Grace. Er ligt verder ook al een hoop nieuw eigen werk klaar waarvan ‘Zet Het Stop’ het eerste wapenfeit is.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 2 december 2022 : 20:30 - 0:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 15,00