LIONSTORM

10 juni, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ontstaan uit een gemis van queer representatie in Nederlandse hiphop: LIONSTORM. Een sexy queer rap duo! Ontstaan uit een gemis van queer representatie in de Nederlandse hiphop is daar LIONSTORM. Een sexy agressief queer rap duo met confronterende club anthems, grappig en vol punk activisme. Na een...

Lees meer

Ontstaan uit een gemis van queer representatie in Nederlandse hiphop: LIONSTORM. Een sexy queer rap duo!

Ontstaan uit een gemis van queer representatie in de Nederlandse hiphop is daar LIONSTORM. Een sexy agressief queer rap duo met confronterende club anthems, grappig en vol punk activisme. Na een succesvol optreden op Parow Fest keren ze op 10 juni terug naar Groningen voor hun eerste clubshow!

De stijl van LIONSTORM is uniek en herkenbaar, en komt terug in hun rap lyrics, performances, videoclips, merchandise en foto’s. Het dansbare en rauwe wordt in hun sound verenigd: van bubbling tot punk en grimey hiphop, o.a. te horen in samenwerkingen met Zwart Licht, Abel (Burning Fik/Hang Youth) en QF. Grenzen worden opgezocht, met geregelde YouTube bans als gevolg, maar dat laat het vuur alleen maar harder branden. De shows zijn daardoor al even onvoorspelbaar: het ene moment schud je je billen en vervolgens wordt je omver gebeukt. Vergeet de norm en laat je opzuigen in de eigen wereld van LIONSTORM!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 10 juni 2022 : vanaf 20:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.00 € 12.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 12,00