geannuleerd

Loek van den Berg Quintet - d'Jazz

1 oktober, d'Rentmeester in VALTHERMOND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Loek van den Berg Quintet neemt je mee op jazz reis en houdt je op het puntje van je stoel Het Loek van den Berg Quintet neemt je mee op reis en houdt je op het puntje van je stoel met hun vertellende composities, oprechte improvisaties en hun fantastische controle over hun instrument. Hun muziek ...

Lees meer

Loek van den Berg Quintet neemt je mee op jazz reis en houdt je op het puntje van je stoel

Het Loek van den Berg Quintet neemt je mee op reis en houdt je op het puntje van je stoel met hun vertellende composities, oprechte improvisaties en hun fantastische controle over hun instrument.

Hun muziek is anders, en laat je niet onverschillig! Je kunt dit voelen tijdens hun liveshows, waarin je meegenomen wordt door de passie en het enthousiasme van de band.

In November 2018 verscheen het Loek van den Berg Quintet voor het eerst op het podium. Sindsdien hebben ze gespeeld op Festivals en Podia door heel Nederland, en hebben ze verschillende internationale tours achter de rug (o.a. naar India en Malta).

Door de jaren heen heeft het Quintet een eigen, herkenbare speelstijl en geluid ontwikkelt, die wordt gekaraktariseerd door de melodische composities van Loek. In de band zijn alle leden gelijk: Ieder heeft zijn eigen stijl en sound, die naar voren komt in de composities, aangezien er veel ruimte is voor eigen interpretatie, improvisatie en interactie. Het Quintet is gebouwd op een sterke vriendschap, wat je terug hoort in hun muziek.

Tijdens dit concert zal de band het Debuut-album “Wayfarer” presenteren: Een beeldend, verhalend album, waarbij de composities je meenemen op de verschillende reizen die ik afgelopen jaren heb gemaakt. Landschappen en invloeden van andere muzikale culturen zijn de inspiratie geweest voor dit album
.
Loek van den Berg – Saxofoons Nathan Surquin – Trombone Aseo Friesacher – Piano Cas Jiskoot – Contrabas
Willem Romers - Drums

Bar open: 19:15

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : 20:00 - 22:00 ( geannuleerd )

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

d'Rentmeester
Zuiderdiep 279
7876 AP VALTHERMOND
0628976541
www.drentmeester.nl
info@drentmeester.n