Loftlûd

9 juli, De Kleine Salamander in FOCHTELOO

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Optreden Loftlûd en opening klimaatkunstwerk 'De Ark van...' . Loftlûd speelt tijdens dit concert een deel van hun 'Levend Landschap Tour' programma en wellicht als toegift nog een lange improvisatie. Na afloop van het concert wordt het klimaatkunstwerk 'De Ark van.......' geopend/onthuld en de d...

Lees meer

Optreden Loftlûd en opening klimaatkunstwerk 'De Ark van...' .

Loftlûd speelt tijdens dit concert een deel van hun 'Levend Landschap Tour' programma en wellicht als toegift nog een lange improvisatie.

Na afloop van het concert wordt het klimaatkunstwerk 'De Ark van.......' geopend/onthuld en de definitieve naam van het kunstwerk bekend gemaakt. Voorafgaand aan en na afloop van het concert kan je de 'Levende Tuin' van De Kleine Salamander bezoeken.

Loftlûd maakt sfeervolle improvisatiemuziek en bestaat uit Jelmer van der Wal, Sjoerd Bonnema en Monique Buising.
Zij maken hun eigen composities. Muziek, liedjes, verbindende poëzie en teksten worden tot een organisch geheel aan elkaar gesmeed. De improvisatiemuziek van Loftlûd laat zich moeilijk in een muziekstijl vangen. Wereldmuziek, klankmuziek, soms heftig, soms meditatief. Gitaar, didgeridoo, poëzie, zang, water, lucht, aarde, vuur.......

Een concert van Loftlûd is meer dan alleen luisteren. Het is vooral ook beleven: een tijdreis door een steeds weer veranderend levend landschap.

De toegang tot het klimaatkunstwerk is €1,00 of een ander zelf te bepalen vrijwillige bijdrage voor concert en klimaatkunstwerk. Het geld gaat naar de muzikanten.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 9 juli 2022 : 14:30 - 15:15

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

De Kleine Salamander
Vogelrijd 11
8428 HJ FOCHTELOO