Lonely Pony

12 februari, Gashouder Podium in DEDEMSVAART

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cabaretduo Anne & Lisa zorgen in de Gashouder voor een lawine van originele, absurde, confronterende en komische sketches. De debuutvoorstelling van nieuw absurdistisch cabaret duo Anne & Lisa sloeg in als een bom. Won de Rabo Publieksprijs 2019 en kreeg overal lovende recensies en superlatieven: ‘...

Lees meer

Cabaretduo Anne & Lisa zorgen in de Gashouder voor een lawine van originele, absurde, confronterende en komische sketches.

De debuutvoorstelling van nieuw absurdistisch cabaret duo Anne & Lisa sloeg in als een bom. Won de Rabo Publieksprijs 2019 en kreeg overal lovende recensies en superlatieven: ‘Goed doordacht’ (Parool), ‘Confronterend, absurd, vernieuwend en vooral zeer gedurfd’ (Theaterparadijs), ‘Hun absurdisme blijkt in een paar scènes griezelig goed te passen bij maatschappelijke ontwikkelingen’ (Theaterkrant).
Anne & Lisa vormen een verfrissende toevoeging aan het Nederlandse cabaretlandschap: absurdistisch, interactief, mét moraal, typetjes en slapstick-sfeer.
Ditmaal wurmen de antiheldinnen zich in een Trojaans hobbelpaard, dat strijdlustig en ontwapenend in hoog tempo doordendert en reflecteert op onze wonderlijke tijd.
LONELY PONY redt iedereen die durft (!) een avond lang van het alledaagse en zorgt gegarandeerd voor zere wangen van het lachen!
Info en kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 12 februari 2022 : 20:15 - 22:15

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 17.50

Toelichting: incl. koffie/thee.

Voorverkoop: www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Waar is het?

Gashouder Podium
Zuidwolderstraat 11
7701 AV DEDEMSVAART