Lonesome Cowboys - Over de drempel

22 juni, Locatie bekendgemaakt bij opgave in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziektheaterproject voor mensen met en zonder beperking In iedereen zit wel een lonesome cowboy. Dat stukje van jezelf dat je graag onder je denkbeeldige grote hoed, spijkerbroek en leren vestje verbergt. Iets waar je misschien over twijfelt en niet zomaar over praat. Jouw wonderlijke, eigenaardig...

Lees meer

Muziektheaterproject voor mensen met en zonder beperking

In iedereen zit wel een lonesome cowboy. Dat stukje van jezelf dat je graag onder je denkbeeldige grote hoed, spijkerbroek en leren vestje verbergt. Iets waar je misschien over twijfelt en niet zomaar over praat. Jouw wonderlijke, eigenaardige of lompe eigenschappen die anderen niet zullen snappen. Wat laat je de buitenwereld zien, hoe kun je meedoen in de maatschappij en wat houd je liever heel cool, maar misschien ook wel heel lonesome verborgen en voor jezelf? We spelen ermee in Lonesome Cowboys: een project van Embrace Nederland.

Jongvolwassen deelnemers – mensen met en zonder fysieke, geestelijke of mentale beperkingen – creëren een muziektheatervoorstelling. Samen met professionals in de podiumkunsten werken ze aan een optreden vol eigen geschreven poëzie, muziek, zang en dans die samen een verhaal vertellen.

Lonesome Cowboys is onderdeel van Over de Drempel: een programma van de gemeente Leeuwarden en Arcadia waarin culturele kunstenaars en maatschappelijke acties mensen bij elkaar brengen en aan de slag gaan met het thema eenzaamheid.

Lees minder

Links