Lorrèn

28 oktober, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Amsterdamse singer-songwriter Lorrèn raakt je met haar rauwheid, warmte en veelzijdigheid in haar stem. Geboren om te zingen, dat voel je als je haar hoort en als je haar live ziet. De Amsterdamse singer-songwriter Lorrèn raakt je met haar rauwheid, warmte en veelzijdigheid in haar stem. Haar mu...

Lees meer

De Amsterdamse singer-songwriter Lorrèn raakt je met haar rauwheid, warmte en veelzijdigheid in haar stem.

Geboren om te zingen, dat voel je als je haar hoort en als je haar live ziet. De Amsterdamse singer-songwriter Lorrèn raakt je met haar rauwheid, warmte en veelzijdigheid in haar stem. Haar muziek laat zich het beste omschrijven als soulful pop, waarin haar jazzachtergrond net zo evident is als bij artiesten als Amy Winehouse, Lianne La Havas of Corinne Bailey Rae.

Lorrèn weet bekende en vertrouwde thema’s in een nieuw licht te zetten en geeft hier zo haar eigen draai aan. Haar liedjes gaan over alles wat het leven te bieden heeft. De zoektocht naar geluk en vrijheid, ups en downs, liefde en de kracht van een positieve mindset. Haar singles ‘Pieces’, ‘Someone To Love’, ‘Alone’ en ‘Tell Me’ uit 2021 hebben al heel wat streams opgeleverd en worden regelmatig gedraaid op verschillende nationale en internationale radiostations. Intussen heeft Lorrèn hard gewerkt aan haar follow up EP ‘In Time You’ll See’, die afgelopen maart is verschenen. Deze nieuwe nummers zal ze samen met haar band in onze bovenzaal laten horen!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 28 oktober 2022 : 20:30 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 13.50 € 13.50

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 13,50