Los Pirañas

8 juni, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Band; psychedelic tropical noise. Al meer dan 20 jaar zetten Pedro Odeja, Mario Galeano en Eblis Alvarez de Zuid-Amerikaanse Cumbia scene op z’n kop. Los Pirañas staan bekend om hun unieke electronische Cumbia stijl. Daarnaast mixt de band ook graag Afrikaanse invloeden met vallenato, raspa en cham...

Lees meer

Band; psychedelic tropical noise.

Al meer dan 20 jaar zetten Pedro Odeja, Mario Galeano en Eblis Alvarez de Zuid-Amerikaanse Cumbia scene op z’n kop. Los Pirañas staan bekend om hun unieke electronische Cumbia stijl. Daarnaast mixt de band ook graag Afrikaanse invloeden met vallenato, raspa en champeta. Met hun album ‘Toma tu jabón Kapax’ veroverden ze dan ook de Colombiaanse muziek scene, en al snel volgde de rest van Zuid Amerika. Ook op het publiek van Vera wist de band indruk te maken, in 2017 eindigden ze zelfs als 2de in de Vera Poll!

Op het podium stralen de mannen één en al gezelligheid uit en nemen ze je mee op reis met de tropische sfeer die ze creëren. Met hun laatste wapenfeit 'Infame Golpazo En Keroxen' (2021) op zak komen ze nu voor de derde keer naar Vera. Feest gegarandeerd!

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 8 juni 2022 : 21:30 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : € 13.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 13,00