Lost & Found III

18 mei, De Koornbeurs in FRANEKER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. Nederland maakte kennis met hem en was gelijk overtuigd van zijn talent. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse p...

Lees meer

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. Nederland maakte kennis met hem en was gelijk overtuigd van zijn talent.

Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek.

Met Lost & Found III duikt hij samen met zijn vrienden van de met prijzen overladen Blue Grass Boogiemen in de rijke historie van bluegrass en countrymuziek, waarbij onder meer de rafelrandjes onder de loep genomen worden.

Muziek van en anekdotes over flamboyante vertolkers als Jimmy Martin ('The King of Bluegrass') en Bill Monroe ('The Father of Bluegrass'), maar ook werk van hun meest recente album Happy Hour dat uitsluitend lovende recensies kreeg, komen aan bod.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 18 mei 2022 : 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 22.00

Waar is het?

De Koornbeurs
Noord 2
8801 KP FRANEKER
www.theaterdekoornbeurs.nl