Lotte Dunselman & Wouter van Oord (Productiehuis Mevrouw Ogterop) - Ik zou liever Angel heten

18 maart 2023, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een theatraal feest, waarin personages, teksten, kostuums en situaties elkaar op hoog tempo afwisselen. Actualiteit wordt afgewisseld met menselijkheid, liefdesperikelen en nachtelijke stiltes. Een stel krijgt in hun vakantiehuisje onverwacht bezoek van twee andere koppels. Er ontstaat een ongemakk...

Lees meer

Een theatraal feest, waarin personages, teksten, kostuums en situaties elkaar op hoog tempo afwisselen. Actualiteit wordt afgewisseld met menselijkheid, liefdesperikelen en nachtelijke stiltes.

Een stel krijgt in hun vakantiehuisje onverwacht bezoek van twee andere koppels. Er ontstaat een ongemakkelijke situatie; niet iedereen kent elkaar. Ze eten, drinken, drinken, drinken en praten. Leven ze wel hun ware leven? Zijn ze geworden wie ze wilden worden? Of verschuilen ze zich achter de rol die ze nu eenmaal toegewezen hebben gekregen in het leven? Naarmate de avond vordert worden de gesprekken intenser en intiemer; zoeken ze de uitersten van elkaars' kwetsbaarheid op en schuwen ze extreme meningen niet. Ook blijken verhoudingen heel anders te liggen dan op het eerste gezicht en wordt duidelijk dat iedereen uiteindelijk maar een rol speelt. 'Ik zou liever Angel heten' wordt gespeeld door slechts 2 acteurs: Lotte Dunselman en Wouter van Oord. Zij transformeren voortdurend van het ene personage naar het andere.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 maart 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 19.00

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl