Loudness

8 april 2023, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De legendarische Japanse heavy metalband Loudness komt op zaterdag 8 april 2023 naar poppodium Iduna Als onderdeel van de Europese wintertour zal de band Loudness Drachten aandoen en nemen ze hiervoor de bands Grey Attack (de) en Harsh (fr) mee als supports. Loudness is opgericht in 1981 en groeit...

Lees meer

De legendarische Japanse heavy metalband Loudness komt op zaterdag 8 april 2023 naar poppodium Iduna

Als onderdeel van de Europese wintertour zal de band Loudness Drachten aandoen en nemen ze hiervoor de bands Grey Attack (de) en Harsh (fr) mee als supports.

Loudness is opgericht in 1981 en groeit al snel uit tot de belangrijkste heavy metal band in Japan. Met uitzondering van de in 2008 overleden drummer Munetaka Higuchi is de startende line-up nog immer bij elkaar. Met de constante factor en gitaarvirtuoos Akira Takasaki, zanger Minoru Niihara en bassist Masayoshi Yamashita. Dat Loudness belangrijk is voor de ontwikkeling van heavy metal in Japan is een understatement. Begin jaren 80 is Loudness de eerste Japanse heavy metalband met een contract in de VS en wisten ze hierdoor zelfs buiten de landsgrenzen de hitlijsten te bereiken. Maar ook in eigen land veroorzaken ze een heuse heavy metal ‘uitbarsting’ en hebben ze voor veel bands het pad naar succes aangelegd. Fastforward naar vandaag de dag is het uit Osaka afkomstige kwartet verantwoordelijk voor maar liefst 27 studioalbums waarvan het meest recent het uit 2018 afkomstige album ‘Rise to Glory’ is.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 april 2023 : vanaf 19:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 27.00 € 25.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 27,00