Lucky Chops

29 juni, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Lucky Chops heeft sinds het vormen van de band in NYC in 2006 high-energy koperachtige funk de wereld in gegooid. De hoge intensiteit van de energie van de band wordt aangewakkerd door het verlangen om de helende en inspirerende krachten van muziek te delen met anderen. Deze kracht resoneert met pub...

Lees meer

Lucky Chops heeft sinds het vormen van de band in NYC in 2006 high-energy koperachtige funk de wereld in gegooid. De hoge intensiteit van de energie van de band wordt aangewakkerd door het verlangen om de helende en inspirerende krachten van muziek te delen met anderen. Deze kracht resoneert met publiek over de hele wereld. Miljoenen views op online video's heeft live optredens in tientallen landen wereldwijd opgeleverd. De agenda van Lucky Chops is volledig gevuld met het toeren van de band door verschillende continenten.

De bandleden zijn naast het optreden ook toegewijd aan het geven van muziekeducatie, waarbij regelmatig workshops en lessen worden geven om de nieuwe generatie muzikanten te trainen en te inspireren.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 29 juni 2022 : 21:00 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : € 22.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 22,00