Lucky Fonz III - Hemellichamen

19 mei, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Soms melancholisch, dan weer extatisch, soms hartverscheurend, dan weer hilarisch: Nederpop-maar-dan-anders. Eén van Neerlands meest geliefde zangers komt terug naar het noorden: Lucky Fonz III speelt op donderdag 19 mei zijn nieuwe show Hemellichamen in Spot/Oosterpoort Groningen. Shows van Lucky...

Lees meer

Soms melancholisch, dan weer extatisch, soms hartverscheurend, dan weer hilarisch: Nederpop-maar-dan-anders.

Eén van Neerlands meest geliefde zangers komt terug naar het noorden: Lucky Fonz III speelt op donderdag 19 mei zijn nieuwe show Hemellichamen in Spot/Oosterpoort Groningen. Shows van Lucky Fonz III staan bekend om de bijzondere combinatie van prachtige liedjes, eigenzinnige teksten, humor en ontroering. Hij noemt het zelf 'Nederpop-maar-dan-anders.

Lucky Fonz III heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als één van Nederlands beste songwriters en zijn nieuwe album ‘Hemellichamen’ en de gelijknamige tour bevestigen deze reputatie. Soms melancholisch, dan weer extatisch, soms hartverscheurend, dan weer hilarisch: een ontroerende verzameling nieuwe songs, door 3voor12 al bestempeld als één van de meest veelbelovende Nederlandse releases van voorjaar 2022.

Ook overige pers is lovend en overlaadt 'Hemellichamen' met een ware sterrenregen. Van 4**** in NRC "Zijn muziek ademt een magische combinatie van jeugdige naïviteit en volwassen inzicht", via 5***** in de Volkskrant "Op zijn nieuwe album Hemellichamen klopt alles precies. Hier krijgen briljante tekstuele vondsten een plek naast ogenschijnlijke trivialiteiten. Alles is mooi aan dit even openhartige als troostrijke popalbum.", naar een pluim van niemand minder dan Frits Spits "Hemellichamen is een zeldzaam hoogtepunt in de geschiedenis van de Nederlandse muziekcultuuur” op NPO Radio1.

Naast zijn nieuwe werk speelt Lucky live ook nummers van zijn vorige albums als In Je Nakie en Multimens. Jong, oud, ondersteboven of achterstevoren, iedereen is welkom!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 19 mei 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 20.50

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl