Ludique! - LevensLONG

18 januari 2023, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Voor ‘LevensLONG’ gingen de twee jonge, bekroonde theatermakers Gerald Drent en Martijn Mulder de samenwerking aan met producent Kristof Rutsaert. Hij is de weduwnaar van Robert Long en opent, vijftien jaar na diens overlijden, speciaal voor het duo de schatkamer met het volledige oeuvre van Long. ...

Lees meer

Voor ‘LevensLONG’ gingen de twee jonge, bekroonde theatermakers Gerald Drent en Martijn Mulder de samenwerking aan met producent Kristof Rutsaert. Hij is de weduwnaar van Robert Long en opent, vijftien jaar na diens overlijden, speciaal voor het duo de schatkamer met het volledige oeuvre van Long.

In deze voorstelling vertelt Ludique! persoonlijke anekdotes en verbindt die met de muziek en tijdloze teksten van de Nederlandse zanger. Met hun eigentijdse manier van theater maken en hun androgyne verschijning maken Drent en Mulder een intieme voorstelling, waarin ook nog de Duitstalige nummers van Long te horen zullen zijn. Ludique! won tijdens het Delft Fringe Festival de publieksprijs voor ‘ZARAH, Zonde van de Liefde’.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 18 januari 2023 : 20:15 - 22:05

Prijzen

Volwassenen : € 20.50

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl