Luisterwandeling

5 maart t/m 30 juni, Natuurbegraafplaats Mepperdennen in MEPPEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De groepswandelingen kunnen door Corona helaas niet doorgaan, maar er zijn ook andere manieren om Natuurbegraafplaats Mepperdennen te ontdekken. Nieuw is onze luisterwandeling, een wandeling met gesproken tekst. Tijdens deze wandeling maakt u kennis met de historie van het gebied en luistert u naar ...

Lees meer

De groepswandelingen kunnen door Corona helaas niet doorgaan, maar er zijn ook andere manieren om Natuurbegraafplaats Mepperdennen te ontdekken. Nieuw is onze luisterwandeling, een wandeling met gesproken tekst. Tijdens deze wandeling maakt u kennis met de historie van het gebied en luistert u naar informatie over natuurbegraven. U kunt deze audiowandeling zelfstandig maken door onderstaande app te downloaden op uw mobiele telefoon. De wandeling start vanaf de parkeerplaats en duurt ongeveer 50 minuten.

Wanneer u niet in staat bent om te komen wandelen, is deze tour ook te downloaden en thuis te beluisteren. Ontdek Mepperdennen en luister naar de verhalen over het natuurgebied, de geschiedenis en een groene uitvaart. Download via onderstaande buttons de app izi.Travel en zoek op “Mepperdennen”, of scan de QR- code.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Natuurbegraafplaats Mepperdennen
Zwarte Hurenweg 1
7855 TG MEPPEN
0591 230 020
mepperdennen.org
info@mepperdennen.org

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader