geannuleerd

Lunchconcert: In C

12 april, Museum De Buitenplaats in EELDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Museum de Buitenplaats presenteert (onder voorbehoud): Lunchconcert door Helena Basilova (pianiste). Drie klassieke stukken 'in C' die haar dierbaar zijn. Museum De Buitenplaats presenteert: Muziek op Maat (onder voorbehoud). “Als we in deze tijden denken aan de letter C komt ongetwijfeld het woor...

Lees meer

Museum de Buitenplaats presenteert (onder voorbehoud): Lunchconcert door Helena Basilova (pianiste). Drie klassieke stukken 'in C' die haar dierbaar zijn.

Museum De Buitenplaats presenteert: Muziek op Maat (onder voorbehoud).

“Als we in deze tijden denken aan de letter C komt ongetwijfeld het woord Corona, Covid-19 of crisistijd bij ons naar bovengedreven. Dezelfde letter staat echter ook voor het concert, de concertzalen, cultuur en voor het contact dat ons zo plotseling is afgenomen.
Voor mij als pianiste betekende het dat ik een rustiger jaar had waar, vanuit de positieve kant bekeken, meer tijd was voor reflectie en voor het uitwerken van nieuwe ideeën en projecten. Dat gezegd hebbende, heb ik - zoals vele collega’s met mij - het podium ontzettend moeten missen en is het met name de connectie en communicatie met een live publiek dat ons maandenlang zo leeg en bestemmingsloos heeft achtergelaten.
Gedurende de winter van 2020-2021, heb ik een nieuw solo programma samengesteld met werken die mij enorm dierbaar zijn en al lang op mijn verlanglijst stonden om uit te voeren en te delen met publiek. De werken staan allemaal ‘In C’ en zullen mondeling door mij worden toegelicht.
Met steun van het Fonds Podiumkunsten speel ik dit programma aankomende lente vijftien keer, om zodoende ook mijn eigen conditie en cardio als pianist een boost te kunnen geven en om het programma verspreid door het land met zo veel mogelijk mensen te kunnen delen!”
- Helena Basilova.

Op het programma staat:
W.A. Mozart: Fantasie in C klein, KV 475
R. Schumann: Fantasie in C groot, op. 17
S. Prokofiev: Sonate no. 4 in C klein, op. 29

Lees minder

Data en tijden

ma 12 april 2021 : 12:00 - 13:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Toelichting: incl. bezoek tentoonstelling en museumtuin.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Museum De Buitenplaats
Hoofdstraat 76
9761 EK EELDE
050 3095818
www.museumdebuitenplaats.nl
info@museumdebuitenplaats.nl

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader