MadNess Festival

1 juli t/m 3 juli, Strand Nes in AMELAND NES

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op 1, 2 en 3 juli barst MadNes Festival los op het strand van Ameland. MadNes is hét surf-, skate-, cultuur- en muziekfestival van Nederland. Vermaak je de hele dag met heel veel sporten, cultuur, creativiteit, duurzame projecten, veel gekte en bijzonder veel muziek. En dat allemaal op het mooie str...

Lees meer

Op 1, 2 en 3 juli barst MadNes Festival los op het strand van Ameland. MadNes is hét surf-, skate-, cultuur- en muziekfestival van Nederland. Vermaak je de hele dag met heel veel sporten, cultuur, creativiteit, duurzame projecten, veel gekte en bijzonder veel muziek. En dat allemaal op het mooie strand Nes van Ameland.

Na een relaxte boottrip kom je aan op het prachtig eiland Ameland. Je kunt je vervolgens een weekend lang helemaal uitleven op welke manier jij maar wilt. Begin bijvoorbeeld je dag met een flinke golfsurfsessie, pak daarna een clinic skateboarden mee en bekijk vervolgens een band op de Greenstage waarbij je zelf al fietsend energie opwekt om het podium draaiende te houden. Check ook de pro’s gaan bij de spectaculaire BMX- en skateshows in de halfpipe en laat je verbazen door deze geweldige gekken. Of drink lekker een cocktail terwijl je een rondje draait in de Molina, het kleinste reuzenrad van Europa.

Iedereen kan zich de hele dag vermaken op MadNes. Van keiharde sporten tot een uitgebreid cultureel programma. En als het dagprogramma nog maar half voorbij is begint het muziekprogramma al los te barsten met zo’n 45 vette bands en DJ’s. Ga heerlijk uit je dak op bands in alle muziekstijlen van over de hele wereld, om vervolgens de volgende ochtend weer met je plank de zee onveilig te maken: Dat is MadNes!

Check www.madnesfestival.nl voor alle updates

Lees minder

Links